Waarom kiezen voor VRTS

VRTS is ontstaan uit de vaststelling van een paradox op het gebied van Veiligheid en Defensie: de beste operators in het veld worden on site onthuld en gevormd. Dit betekent dat als u de beste agenten en militairen ter wereld wilt opleiden, u hun leven moet riskeren. Dit betekent dat een land, om de beste operators mogelijk op te leiden, niet in dollars of euro’s moet betalen. Een land moet betalen in mensenlevens.

Bij VRTS zijn we ervan overtuigd dat deze paradox kan worden opgelost. Wij geloven dat praktijkervaring kan worden opgedaan zonder het leven van uw personeel in gevaar te brengen. Wij geloven in een realistische virtuele praktijktraining waar ervaring in de praktijk kan worden verwerft. En die overtuiging hebben wij waargemaakt.

VRTS heeft unieke verkoopsargumenten die het boven andere bestaande oplossingen plaatst.

VRTS is in 2020 helemaal opnieuw opgebouwd. Dit betekent dat alle virtual reality hardware, simulatielogica, netwerklaag en 3D rendering pipeline volledig vernieuwd en state of the art zijn. Virtuele realiteit is een technologie die snel evolueert. Dit wil zeggen dat wanneer u de VR-hardware van 2017 vergelijkt met de VR-hardware van 2020, er een wereld van verschil is. Door VRTS te kiezen, kiest u voor het nieuwste van het nieuwste. U kiest met VRTS dus voor het beste van Virtual Reality.
VRTS wordt beschouwd een oneindige hoeveelheid inhoud te hebben. Door tactische trainers een uitgebreide bewerkingstool te geven waarmee zij hun eigen bouwplannen kunnen gebruiken en hun eigen scenario’s binnen die plannen kunnen definiëren, zijn er geen grenzen aan de hoeveelheid trainings die u met VRTS kunt doen.
VRTS is een bedrijf dat zich richt op professionele tactische training. Wij verspreiden onze focus niet door tegelijkertijd aan games of entertainmentprojecten te werken. Deze gebrande focus geeft ons de geloofwaardigheid die we nodig hebben wanneer we samenwerken met andere professionals die hun leven wijden aan beveiliging, veiligheid en defensie. Bovendien geeft deze hyperfocus op veiligheid en defensie ons de ruimte om de best mogelijke opleiding te ontwerpen en te bouwen; zonder extra agenda’s.
Ons concentratieniveau is een concurrentienadeel voor VRTS. Omdat VRTS zich richt op het bouwen van de beste Virtual Reality trainingstool voor veiligheid en defensie, zijn we minder actief dan onze concurrenten op het gebied van marketing en verkoop. We maken minder marketingvideo’s, we schrijven minder blogberichten op sociale netwerken, we verschijnen minder in de pers. Dit is een ongemak dat we accepteren. Onze klanten en partners kopen bij ons geen video’s of persartikelen. Ze kopen de best mogelijke oplossing voor hun grootste trainingsproblemen bij het gebruik van geweld.
VRTS integreert niet alleen de belangrijkste tactische componenten om er een uitmuntend professioneel trainingstool van te maken, VRTS bevat ook de cultuur van veiligheid en defensie. VRTS is gefundeerd op de opgebouwde ervaring van interventieoperatoren met vele jaren ervaring op het terrein.
VRTS neemt tactische training uiterst serieus. Bij VRTS zijn we ons ervan bewust dat gebrek aan training of trainingsfouten een onmiddelijk verband hebben met het verlies van mensenlevens. Tactische trainers hebben de hoogste persoonlijke verantwoordelijkheid tegenover hun cursisten, hun collega’s en hun land. Als aanbieders van een opleidingsinstrument delen wij deze verantwoordelijkheid in ons hart.
Tot slot bekijken wij bij VRTS ons werk met nederigheid en zelfbewustzijn. Hoewel wij werken met het beste van wat simulatietraining kan bieden, blijven wij ons ervan bewust dat onze virtuele training nooit zo realistisch zal zijn als het echte leven is. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige onderdelen van de tactische training nog niet gevirtualiseerd kunnen worden.
Veel mensen zullen u vertellen dat u alles kunt doen in hun trainingssimulators. Dat zij alles kunnen trainen, dat hun trainingssysteem feilloos is, dat hun simulators de volgende generatie onoverwinnelijke soldaten zullen vormen, klaar voor alles. Bij VRTS zullen we u zulke dingen nooit aansmeren.

Wij zullen u dergelijke zaken nooit vertellen, omdat wij niet geloven dat dit momenteel kan. Wij geloven dat sommige onderdelen van de tactische training nog niet kunnen worden gereproduceerd door simulatietraining. Wij zijn ons daar het meest van bewust.

Wij denken dat het beter is om minder trainingsfuncties te hebben die de juiste zaken aanleren dan meer trainingsfuncties te hebben die de verkeerde dingen bijbrengen.

Wij vinden simulatietraining een geweldig hulpmiddel omdat je elke operator in elke situatie kan trainen. Op hetzelfde moment weten we ook dat simulatietraining gevaarlijk is voor de cursisten. Training in een simulatie leidt tot slechte persoonlijke veiligheidsgewoonten. Training in een simulatie kan uw cursisten het gevoel geven onkwetsbaar te zijn.

Daarom zorgen wij ervoor dat mensen die in onze simulators trainen nooit hun eigen menselijke capaciteiten overschatten. En dat ze de vijand nooit onderschatten.

Om in een paar woorden uit te leggen waarom u voor VRTS zou kiezen en niet voor een andere trainingsoplossing:
Weet dat VRTS een bedrijf is van focus en nederigheid.